Stagevacature: campagne-assistent bij HUMAN

Kom stage lopen in het spannendste jaar van het bestaan van Human. Als aspirant-omroep gaan we genoeg leden werven zodat we een vaste plek als publieke omroep krijgen. En dat wordt leuk!

We hebben een campagne uitgestippeld waarin het hele spectrum van de marketing en communicatie een rol speelt. Influencer marketing, growth hacking, event marketing, content marketing, public relations, SEO, SEA, social advertising, e-mailmarketing, traffic management en ga zo maar door. Dat levert een afwisselende stage op, waarin jij met meerdere kanten van de marketing en publiciteit èn een dynamisch mediabedrijf kennis maakt. Als volwaardig lid van de afdeling Marketing & Communicatie.

Werkzaamheden:

Human is een klein mediabedrijf, met als groot voordeel dat we als team veel zelf doen. Als stagiaire heb je dus geen routineklussen, maar uitdagende taken. Een groot deel van je dagelijkse werkzaamheden is ter ondersteuning van het Hoofd Marketing & Communicatie, CRM medewerker en online marketeer, zoals:

 • De organisatie van evenementen en activiteiten, zoals premières en festivals
 • Ondersteuning bij het uitzetten en monitoren van online campagnes
 • Beheerswerkzaamheden in het CMS van human.nl
 • Schrijven en verzenden van e-mail-nieuwsbrieven
 • Traffic voor online en offline promotiemateriaal (posters/flyers/banners/etc.)
 • Organisatie van radiopromo’s

Het is een praktische stage. De verschillende professionals op de afdeling zullen je begeleiden, maar het is ook noodzakelijk dat je zelfstandig kunt werken. We werken agile, volgens de scrum-methode.

Profiel:

 • Niveau: HBO+
 • Opleiding, 3e/4e jaar: Marketing & Communicatie / Media & Entertainment / Evenementenmanagement
 • Goede organisatorische vaardigheden
 • Je werkt zelfstandig
 • Hands-on mentaliteit
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent bekend en hebt affectie met Human en de programma’s die we maken

Bedrijfsinfo:

Human wil mens en wereld vooruithelpen door autonomie en verantwoordelijkheid te bevorderen. Als maatschappelijk georiënteerde mediaorganisatie onderzoeken we, geworteld in het humanisme, persoonlijke levensvragen en maatschappelijke vraagstukken. We agenderen actuele thema’s en laten hierbij verschillende perspectieven zien. We zijn spil in een netwerk van makers en ideële partners, met wie we streven naar impact en praktische relevantie. Met als doel: bijdragen aan meningsvorming, zelfontplooiing en positieve veranderingen die leiden tot een betere samenleving.

Human is bekend van tv, radio en webprogramma’s zoals Schuldig, Brainwash, Tussenuur, De Locker, In de Leeuwenhoek, De Vloer Op en het Filosofisch Kwintet. We hebben kantoren in het Mediapark in Hilversum en de Majellakerk in Amsterdam-oost.

Stagevergoeding
€ 275,- bruto bij fulltime stage

Stageduur
5 -9 maanden

Vanaf
februari 2019

Reageren via Mediastages: T.a.v. Hoofd Marketing & Communicatie, Marije Jansen

Bron: https://www.human.nl/over-human/vacatures/campagne-assistent.html

Lees meer over achter de schermen werken bij organisaties zoals HUMAN.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

€280,000

Een trader verdient per jaar

Begin je trader-journey met deze gratis cursus

Er is een makkelijke nieuwe manier om te leren traden