Steun

Ik vond het zelf moeilijk om een baan te vinden met filosofie dus ik heb deze website geschreven om het voor anderen makkelijker te maken. Helaas kost het online houden van de website wel geld. Ik zou het tof vinden als ik via jullie steun genoeg inkomsten krijg om te betalen voor de hosting en domeinnaam van deze website.

Aangezien jullie nog geen baan hebben wil ik het liefste dat jullie me kunnen steunen zonder dat dit jullie geld kost. Dit kan ook, namelijk door aankopen te doen op bol.com via mijn partnerlink. Als je op deze link naar bol.com klikt en vervolgens een product aanschaft, krijg ik van bol.com ~5% commissie omdat ik je naar hun website heb geleid. Het product wordt hier overigens niet duurder door.

Je kunt mij en de website dus steunen door de volgende keer dat je iets op bol.com koopt, dit via mijn link te doen. Als je nu direct de website wilt steunen maar eigenlijk niets nodig hebt van bol.com, dan kun je mijn boek Alledaagse Paradoxen kopen. Het is een boek waarin ik alledaagse problemen oplos met behulp van (oplossingen voor) filosofische paradoxen. Ik heb het heel toegankelijk geschreven dus het is ook een goed cadeau voor je oom of tante. Door dit boek te kopen, steun je me zelfs dubbel, want dan ontvang ik ook royalties voor de verkoop van het boek (ongeveer een euro).

Bedankt en succes met de zoektocht naar een baan!

€280,000

Een trader verdient per jaar

Begin je trader-journey met deze gratis cursus

Er is een makkelijke nieuwe manier om te leren traden